Min Familie app er en iPhone app for deg som ønsker en sikker hverdag for dine familiemedlemmer. Den er i hovedsak ment for barnefamilier og kan hjelpe til med å informere og lokalisere barn og voksne i familien, samt sende ut felles meldinger og forespørsel.

Er du en av de mange foreldre som sitter i kø på vei fra jobben og lurer på om skolebarna dine har kommet seg trygt hjem? Eller kanskje du i en stresset situasjon sa ja til at barnet ditt kunne være med noen hjem, men ikke fikk med deg hvor de skulle? Kanskje du har noen utålmodige barn sittende hjemme som lurer på når du kommer hjem og på hvor langt på vei du er fra jobben? Min Familie appen kan hjelpe deg med dette.

Appen gir ingen direkte overvåkning av noen, men åpner for å definere steder som er kjent for familien, som f.eks. “Hjem” og “Skolen”. På den måten kan appen informere familien om når barna får fra skolen og når de har kommet seg trygt hjem. Kanskje er det interessant for barna å vite når foreldrene drar fra jobben også? Her er det opp til hver familie og definere hvilke steder som er interessante å vite litt mer om.

Man kan også sende ut en forespørsel til en eller flere i familien og spørre om hvor de befinner seg. Så er det opp til hver og en å svare på dette med å dele sin lokasjon. Dette er en nyttig funksjon for mange situasjoner, f.eks. når man skal hente barnet sitt som er på besøk hos en venn for første gang og man er usikker på hvor dette er.

Appen har også en meldingstjeneste som gjør at man kan sende felles meldinger til hele eller deler av familien.

Funksjoner i Min Familie

  • inviter hele familien din til en felles plattform
  • del din lokasjon med hele eller deler av familien
  • spør etter en eller flere i familien sin lokasjon
  • send ut felles meldinger til familiemedlemmene
  • opprett familiens faste steder og aktiver push notifikasjoner
  • få melding om når noen ankommer et fast sted
  • få melding om når noen forlater et fast sted
  • alt som skjer i appen er åpent for alle medlemmene (ingen hemmeligheter)

Last ned her!